Muffins med gulerod og jordnødder
Server disse muffins som de er eller med smør og ost.
Ingredienser
ca. 12 stk.
1 st gulerod (ca. 70 g)
3 dl hvedemel
1 dl havregryn
2 msk honning eller sukker
2 tsk bagepulver
0,75 dl jordnøddesmør
1 dl rapsolie
1 st æg
2 dl NAN® PRO 2, færdigblandet tilskudsblanding
3 msk finthakkede jordnødder som topping
Trin for trin
Sådan gør du:
-
Forvarm ovnen til 175 grader. Læg 12 muffinsforme på en bageplade eller endnu bedre i en muffins bageform - så holder de formen bedre.
-
Hvis du bruger NAN® PRO 2 i pulverform, bland cirka 6,5 strøgne måleskeer pulver med 2 dl vand. Følg altid anvisningen på pakken for korrekt dosering og tilberedning.
-
Skræl og riv guleroden fint.
-
Bland alle de tørre ingredienser. Tilsæt gulerod, jordnøddesmør, olie, æg og tilskudsblandingen. Rør det sammen til en jævn dej.
-
Fordel dejen i formene og drys de hakkede jordnødder på toppen
-
Bag i midten af ovnen i 10-15 minutter eller indtil muffinsene er gennembagte og har fået en flot farve. Lad dem køle af på en bagerist under et viskestykke. Frys det, der ikke bliver spist.
Vi har brugt følgende produkt

Nestlé NAN PRO 2 tilskudsblanding 800g
Ny recept:
Tips til denne opskrift
Tip 1
Skift guleroden ud med rødbede og jordnødderne ud med tørret frugt for variation i smagen.