Muffins med gulerod og jordnødder

Muffins med gulerod og jordnødder

Fra 12 måneder
Opskrift
Forberedelse 15 mins
Forberedelse 15 mins
Portioner 12
Mellemmåltid
Sværhedsgrad Normal

Server disse muffins som de er eller med smør og ost.

Forfatter: Sara Ask

Ingredienser

ca. 12 stk.
1 st gulerod (ca. 70 g)
3 dl hvedemel
1 dl havregryn
2 msk honning eller sukker
2 tsk bagepulver
0,75 dl jordnøddesmør
1 dl rapsolie
1 st æg
2 dl NAN® PRO 2, færdigblandet tilskudsblanding
3 msk finthakkede jordnødder som topping

Trin for trin

Sådan gør du:

  • Forvarm ovnen til 175 grader. Læg 12 muffinsforme på en bageplade eller endnu bedre i en muffins bageform - så holder de formen bedre.

  • Hvis du bruger NAN® PRO 2 i pulverform, bland cirka 6,5 strøgne måleskeer pulver med 2 dl vand. Følg altid anvisningen på pakken for korrekt dosering og tilberedning.

  • Skræl og riv guleroden fint.

  • Bland alle de tørre ingredienser. Tilsæt gulerod, jordnøddesmør, olie, æg og tilskudsblandingen. Rør det sammen til en jævn dej.

  • Fordel dejen i formene og drys de hakkede jordnødder på toppen

  • Bag i midten af ovnen i 10-15 minutter eller indtil muffinsene er gennembagte og har fået en flot farve. Lad dem køle af på en bagerist under et viskestykke. Frys det, der ikke bliver spist.

Vi har brugt følgende produkt

Nestlé NAN PRO 2 pulver 800g dåse 5HMO
Product
Fra 6 måneder

Nestlé NAN PRO 2 tilskudsblanding 800g

Ny recept:

Tips til denne opskrift

Tip 1

Skift guleroden ud med rødbede og jordnødderne ud med tørret frugt for variation i smagen.

Anmeld denne opskrift
Sara Ask
Sara Ask
Dietisk og kogebogsforfatter

Sara Ask er dietisk og kogebogsforfatter. Hun har skrevet flere bøger om lækker og børnevenlig hverdagsmad. Hendes farverige univers har altid plads til at eksperimentere med maden og smagene, så man kan få selv det mest kræsne barn til at smage på lækre nye retter. Denne opskrift er udarbejdet af Sara Ask.