Grahamsgrynsgrot med blåbär

Grahamsgrød med blåbær

Fra 12 måneder
Opskrift
Forberedelse 2 mins
Portioner 1
Morgenmad
Sværhedsgrad Let

En cremet grød med gavnlige fibre. Normalt koges grahamsgrød med halvdelen vand, men her bruger vi tilskudsblanding direkte for at øge næringsindholdet.

Forfatter: Sara Ask

Ingredienser

  • 1,5 spsk grahamsmel
  • 1 dl NAN® PRO 2, færdigblandet tilskudsblanding
  • 1 knivspids salt
  • Blåbær eller andet lækkert som topping samt lidt ekstra tilskudsblanding til servering

Trin for trin

  • Hvis du bruger NAN® PRO 2 i pulverform, bland cirka 3,5 strøgne måleskeer pulver med 1 dl vand. Følg altid anvisningen på pakken for korrekt dosering og tilberedning.

  • Hæld grahamsmel, tilskudsblanding og salt i en gryde.

  • Bring det i kog og lad det koge under omrøring ved svag varme i et par minutter, indtil grøden tykner.

  • Server med lidt ekstra tilskudsblanding og noget lækkert på toppen, f.eks. blåbær, revet æble og kanel, frugtpuré eller syltetøj.

Vi har brugt følgende produkt

Nestlé NAN PRO 2 pulver 800g dåse 5HMO
Product
Fra 6 måneder

Nestlé NAN PRO 2 tilskudsblanding 800g

Ny recept:

Tip!

Tip 1

Prøv også rugmelsgrød: skift grahamsmel ud med 2 spsk. groft rugmel. Følg ellers opskriften som beskrevet.

Anmeld denne opskrift
Sara Ask
Sara Ask
Dietisk og kogebogsforfatter

Sara Ask er dietisk og kogebogsforfatter. Hun har skrevet flere bøger om lækker og børnevenlig hverdagsmad. Hendes farverige univers har altid plads til at eksperimentere med maden og smagene, så man kan få selv det mest kræsne barn til at smage på lækre nye retter. Denne opskrift er udarbejdet af Sara Ask.