
Grahamsgrød med blåbær
En cremet grød med gavnlige fibre. Normalt koges grahamsgrød med halvdelen vand, men her bruger vi tilskudsblanding direkte for at øge næringsindholdet.
Ingredienser
- 1,5 spsk grahamsmel
- 1 dl NAN® PRO 2, færdigblandet tilskudsblanding
- 1 knivspids salt
- Blåbær eller andet lækkert som topping samt lidt ekstra tilskudsblanding til servering
Trin for trin
-
Hvis du bruger NAN® PRO 2 i pulverform, bland cirka 3,5 strøgne måleskeer pulver med 1 dl vand. Følg altid anvisningen på pakken for korrekt dosering og tilberedning.
-
Hæld grahamsmel, tilskudsblanding og salt i en gryde.
-
Bring det i kog og lad det koge under omrøring ved svag varme i et par minutter, indtil grøden tykner.
-
Server med lidt ekstra tilskudsblanding og noget lækkert på toppen, f.eks. blåbær, revet æble og kanel, frugtpuré eller syltetøj.
Vi har brugt følgende produkt

Nestlé NAN PRO 2 tilskudsblanding 800g
Ny recept:
Tip!
Tip 1
Prøv også rugmelsgrød: skift grahamsmel ud med 2 spsk. groft rugmel. Følg ellers opskriften som beskrevet.