Minestronesoppa

Minestronesoppe

Fra 12 månader
Opskrift
Forberedelse 15 mins
Forberedelse 30 mins
Portioner 4
Frokost
Sværhedsgrad Normal

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 mellemstort (150 g) løg, finthakket
  • 2 mellemstore (240 g) gulerødder, hakket
  • 90 g finthakket bladselleri
  • 1 mellemstor (200 g) kartoffel, hakket
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 400 g dåse hakkede tomater
  • 1,5 l kylling eller grøntsagsfond
  • 135 g mini pasta såsom makaroni eller risoni
  • 400 g dåse bønner, drænet
  • Revet parmesan, til servering, hvis det ønskes

Trin for trin

  • Varm olie op i en stor gryde ved middel varme. Tilsæt løg, gulerod og selleri. Kog i 4 minutter eller indtil de er lige møre.

  • Tilsæt kartofler og hvidløg, kog i 1 minut. Tilsæt tomater og bouillon.

  • Bring det i kog, reducer derefter varmen og lad det simre i 20 minutter, mens der røres af og til.

  • Tilføj pasta og bønner; simre i 8-10 minutter eller indtil makaronien er kogt. Server eventuelt med parmesan.

Anmeld denne opskrift