Grönsaksbiffar

Grøntsagsbøffer

Fra 12 månader
Opskrift
Forberedelse 15 mins
Forberedelse 6 mins
Portioner 4
Frokost
Sværhedsgrad Let

Disse bøffer er både næringsrige og lækre, og de er perfekte til små børn at udforske nye smage og teksturer!

Ingredienser

  • 1 medium (200 g) søde kartoffel, kogt og moset
  • ¼ kop (30 g) frosne ærter
  • ½ lille (50 g) gulerod, revet
  • 1 lille (70 g) squash, revet
  • 2 spsk revet cheddarost
  • 1 æg, pisket
  • ½ kop (50 g) rasp
  • Olie til madlavning
     

Trin for trin

  • Læg søde kartoffel, ærter, gulerod, squash og ost i en mellemstor skål; bland godt (tilføj lidt tørt rasp, hvis blandingen er for blød).

  • Form 2 spsk blanding til bøffer. Dyp hver bøf i æg og derefter rasp.

  • Varm en mellemstor pande ved middel varme; spray med olie; tilsæt bøfferne og steg 2-3 minutter på hver side, eller indtil de er gyldne.

Tips til denne opskrift

Tip 1

Du kan gemme ustegte bøffer til senere, enten i køleskabet i maks 24 timer, eller fryse dem til senere.

Anmeld denne opskrift
0