
Grøntsagsbøffer
Fra 12 månader
Opskrift
Forberedelse
15 mins
Forberedelse
6 mins
Portioner
4
Frokost
Sværhedsgrad
Let
Ingredienser
- 1 medium (200 g) søde kartoffel, kogt og moset
- ¼ kop (30 g) frosne ærter
- ½ lille (50 g) gulerod, revet
- 1 lille (70 g) squash, revet
- 2 spsk revet cheddarost
- 1 æg, pisket
- ½ kop (50 g) rasp
- Olie til madlavning
Trin for trin
-
Læg søde kartoffel, ærter, gulerod, squash og ost i en mellemstor skål; bland godt (tilføj lidt tørt rasp, hvis blandingen er for blød).
-
Form 2 spsk blanding til bøffer. Dyp hver bøf i æg og derefter rasp.
-
Varm en mellemstor pande ved middel varme; spray med olie; tilsæt bøfferne og steg 2-3 minutter på hver side, eller indtil de er gyldne.
Tips til denne opskrift
Tip 1
Du kan gemme ustegte bøffer til senere, enten i køleskabet i maks 24 timer, eller fryse dem til senere.