
Kartoffelvafler med tyttebærsyltetøj og grøntsagsblanding
Lidt som kartoffelboller, men mere næringsrige. Hvis du ikke har et vaffeljern, kan du i stedet stege små, klumpede kartoffelpandekager.
Ingredienser
- 4 vafler
- 1 dl hvedemel (eller halvt hvedemel, halvt grahamsmel) en nip salt
- 0,5 tsk bagepulver
- 2 msk rapsolie
- 1,5 dl NAN® PRO 2, færdigblandet tilskudsblanding
- 1 st æg
- 1 dl groft revet kartoffel (ca. 70 g)
- Rapsolie til stegning
- Tyttebærsyltetøj eller hvad dit barn foretrækker, grøntsager eller andet tilbehør
Trin for trin
-
Hvis du bruger NAN® PRO 2 i pulverform, bland 5 strøgne måleskeer pulver med 1,5 dl vand. Følg altid anvisningen på pakken for korrekt dosering og tilberedning.
-
Bland de tørre ingredienser i en skål.
-
Tilsæt olie og tilskudsblandingen lidt ad gangen, samt æg og revet kartoffel, og pisk det til en glat dej.
-
Opvarm et vaffeljern og bag vaflerne. Hvis der er vafler tilovers, kan de med fordel strimles og steges eller genopvarmes i vaffeljernet en anden dag.
Vi har brugt følgende produkt

Nestlé NAN PRO 2 tilskudsblanding 800g
Ny recept: